Urmărește-ne:

Strategia de marketing ideala pentru afacere ta

PROMOVARE

CREȘTEREA VÂNZĂRILOR

ADQUISITION & TRAFFIC

FIDELIZARE

STIMULENTE

BENEFICII PENTRU ANGAJAȚI

1000 de Planuri.

Prima soluție integrată - online și offline - din Romania pentru a găsi Cadou Perfect. O varietate de experiențe unice care pot fi organizate tematic sau diversificat.


CREAREA DE LEGĂTURI

Experiențe selectate cu atenție care ajută la crearea unei legături emoționale între senzațiile experimentate și societatea care le oferă. O consolidare pozitivă!

NE ADAPTĂM SOCIETĂȚII TALE!

Echipa noastră de vânzări lucrează împreună cu tine pentru a crea o cutie unică adaptată nevoilor afacerii tale și planurilor tale de stimulare.

SUNTEM DIFERIȚI

Un produs total diferit, nou și cu care nu vei da greș niciodată, pentru că persoana care primește cadou este cea care alege experiența de care dorește să se bucure.

GAMĂ EXCLUSIVĂ DE PRODUSE

Produse exclusive pentru societăți la prețuri exclusive. Cutiile 1000 de Planuri îți sunt destinate exclusiv.


1000 De Planuri este soluția perfectă pentru creșterea vânzărilor dumneavoastră, prin întărirea relației cu clienții dumneavoastră sau prin motivarea angajaților pentru a obține performanțe mai bune.

Comerț și vânzări
Este un produs care are un impact important asupra campaniilor comerciale prin asocierea emoțiilor trăite în timpul experiențelor alese cu cu brandul care le-a făcut posibile. Acesta este motivul pentru care multe societăți aleg această modalitate de a oferi cadouri clienților în cadrul campaniilor lor.
Planuri de recompensare a angajaților.
Recompensarea angajaților devine adesea o sarcină dificilă pentru departamentele de resurse umane, deoarece este dificil să selectezi cadou potrivit pe care trebuie sa-l aliniezi la un buget dat și, mai ales, la un obiectiv dorit.
Cu 1000 de Planuri veți oferi o experiență unică, un moment de neuitat și veți întări legătura dintre compania dumneavoastră și angajat. Puteți alege dintre toate activitățile disponibile în cutiile 1000 de Planuri pe care le vom configura pentru dumneavoastră.
Este o soluție ideală pentru planurile de stimulare a afacerilor, suplimentele salariale sau ca motivație pentru cele mai bun angajat.
1000 de Planuri pentru clienții și angajații dumneavoastră.
Deși putem dezvolta o cutie personalizată la o valoare dorită de dumneavoastră, vă putem oferi variantele tematice deja dezvoltate, care abordează de la experiențe de tip gourmet până la pachete speciale, care adună experiențe unice.
Planuri de fidelizare.
Este clar că cei fericiți cheltuiesc mai mult și întotdeauna trebuie să recompensezi loialitatea clienților buni. Păstrați-va clienții cu un cadou unic și original, deoarece 1000 de Planuri le oferă acestora o multitudine de experiențe din care ei vor fi fericiți să aleagă.

Ai nelămuriri?

Contactează-ne și te ajutăm cu tot ce putem

Contact