Urmărește-ne:

1000 de Planuri reprezintă prima soluție integrată – on-line și off-line – pentru găsirea cadoului perfect.


Originile sunt spaniole, dar partenerii din 1000 de Planuri sunt companii românești, cu istoric cunoscut și care doresc să vă ofere experiențe memorabile.

Dacă rădăcinile din Spania conferă proiectului 1000 de Planuri un avantaj esențial prin know-how-ul acumulat din proiecte similare în mai mult de 10 ani, partenerii români din 1000 de Planuri adăugă energia și dorința de reușită, astfel avem toate datele pentru un proiect de succes.

1000 de Planuri pentru fiecare dintre noi. Vrei aventură? Poți trăi experiența de rafting pe râul Buzău. Vrei relaxare? Găsești experienţ̦a de Spa de la Sandal. Vrei un cadou deosebit pentru cineva special? Găseşti un tratament regal la Casa de Ceai de la Castelul Bran sau unul surprinzator la Pescariu Spa & Sports.

Ce spune Zoltan Tussai, Managing Partner, Thousand Plans Ltd, despre proiectul 1000 de Planuri:

Fericirea aparține celor care adună experiențe și nu lucruri.
Amintirile și emoțiile trăite ne umplu sufletele și ne ajută să ne dezvoltăm ca oameni. Privește viața prin ochii unui copil și trăiește fiecare secundă cu intensitate.
Asta însemnă fericire adevărată!

Cu 1000 de Planuri nu vei da greş. Acum ştii ca o să-i placă!

CADOURI UNICE

Toate experiențele noastre sunt cadouri unice configurate de echipa noastră pentru a oferi un cadou special cu multă valoare adăugată.

GARANȚIA CALITĂȚII

100% din colaboratorii noștri sunt selecționați și evaluați constant

REUȘITĂ SIGURĂ

Cu 1000 de Planuri, vei avea succes garantat, pentru că tu faci cadou și cealaltă persoană alege între toate activitățile din cutie.

Ai nelămuriri?

Contactează-ne și te ajutăm cu tot ce putem

Contact