Urmărește-ne:

CADOUL PERFECT


De câte ori nu am ajuns să alergăm haotic prin magazine în căutarea unui cadou, fiind cuprinși de panică, de teama că nu vom găsi darul potrivit?

Un ceas? O sticlă cu vin mai bun? Poate un tricou personalizat? Ceva pentru casă? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem mai mereu atunci când avem de făcut un cadou.

Dar de ce să nu dăruiești ceva dincolo de un obiect, dincolo de o formă, eventual gust sau miros? Ceva de care să-si aducă aminte și pe care să povestească mai târziu cu plăcere. Ar putea fi o experiență sau chiar mai multe!!

De aceea am adus 1000 de Planuri în România. Să scapi de teama de a greși atunci când oferi un cadou. Să te duci la ziua cuiva relaxat și încântat că n-ai cum să o dai în bară, că ai ales cadou perfect.1000 de Planuri pentru fiecare dintre noi și pentru cei pe care îi prețuim. Persoana specială pentru care cauți cadou perfect apreciază cultura de timp liber? Caută experiențele de tip LOISIR. Și-a promis că va depăși emoțiile unei invitații la dans? Îi poți oferi cursuri de tango argentinian, bachata, slasa sau, de ce nu, dansuri de societate. Își dorește aventură? Poate trăi experiența de rafting pe Râul Buzău sau surf lângă București, la Divertiland. Este o persoană sportivă? Cu siguranța va aprecia lecțiile de tenis sau padel.

Este amator sau amatoare de Gourmet? O masă la Nuba, Fratellini Bistro sau Taverna Sârbului va putea fi considerată un dar delicios. A avut o perioadă aglomerată sau dificilă și are nevoie să se relaxeze? Va aprecia experiențele de Spa pe care le va găsi în 1000 de Planuri.

Destinatarul cadoului tău este o persoană pretențioasă? Nimic mai normal. Pentru că este unică. Pentru că merită mai mult. De asta îți sugerăm să-ți arunci o privire peste experiențele din categoria UNIQUE. E coadă la intrarea de la Castelul Bran? Nu ne pasă, pentru că avem acces special, pe fast lane, cu ghid personal. Iar acesta este doar un exemplu. În 1000 de planuri vei găsi cu mult mai multe și mai diverse, astfel încât să descoperi că un cadou perfect chiar există!
Surprizele se țin lanț în 1000 de Planuri.

Dacă te întrebi cum funcționează, nu trebuie decât să urmezi pașii de mai jos:

1. Descoperă în fiecare dintre selecție de experiențe care vor trezi emoții nemaiîntâlnite și senzații extraordinare.
2. Alege cutia care crezi că se potrivește cel mai bine persoanei căreia vrei să-i faci un cadou.
3. Cumpără de pe www.bookidz.ro, din librăriile Cărturești, stațiile de benzină MOL și în magazinele proprii (vom reveni curând cu lista actualizată).

Cutiile noastre cadou exclusive

Ai o cutie sau dorești să te bucuri de una? Informează-te despre ce intră în fiecare dintre ele

Unique

LEI 649

Unique

 • Trăiește o poveste de weekend la Castel
 • Relaxare cu stil în centre Spa de 5 stele
 • Cină pentru două persoane în cele mai prestigi
Loisir

LEI 219

Loisir

 • Wellness și Spa
 • Activitate și adrenalină
 • Învață primii pași de Salsa, Tango Argentinia
Gourmet

LEI 179

Gourmet

 • Cină pentru doi
 • Meniul special sau a la carte
 • Selecție gourmet
Escapade

LEI 379

Escapade

 • Escapadă pentru doi
 • Relaxare la Spa
 • Una sau două nopți la hoteluri de 3 și 4 stele

Ai nelămuriri?

Echipa noastră selectează continuu noi experiențe și noi cutii, așa că dacă ai o emoție pe care crezi că o poți oferi, te rugăm să nu eziți să ne contactezi, vei putea face curând parte din cutiile noastre!

Contact