Urmărește-ne:

Termeni de utilizare pentru 1000deplanuri.ro


Deținătorul site-ului 1000dePlanuri SRL este o societate română cu sediul in Casa Presei Libere 1, Etaj 3, Scara 2, Camera 26.

Definiții


Articolul 1: Proprietate Intelectuală
Articolul 2: Utilizarea Website-ului
Articolul 3: Link-uri
Articolul 4: Protecția datelor personale
Articolul 5: Oferte Comerciale și Newsletter
Articolul 6: Legislație aplicabilă și competență jurisdicțională
Produs: înseamnă Cutiile de Cadou sau E-Cutiile comercializate de 1000dePlanuriSRL. Utilizator: înseamnă persoana care consultă și utilizează Website-ul 1000dePlanuri sau persoana care achiziționează Produsul. La accesarea, consultarea sau utilizarea Website-ului, Utilizatorul este de acord să respecte și să se conformeze tuturor prezentelor condiții generale de utilizare care sunt detaliate în cele ce urmează.

Articolul 1: Proprietate Intelectuală


Conținutul afișat pe www.1000dePlanuri.ro și în special, desenele, textele, graficele, logo-urile, imaginile, butoanele, software, numele comerciale, mărcile sau alte semne care pot fi folosite industrial și comercial sunt proprietatea 1000dePlanuri sau a terților care au autorizat utilizarea acestora pe Website, și (ii) sunt protejate în baza legilor naționale și internaționale privind proprietatea intelectuală și industrială.

Cu excepția cazurilor autorizate expres în prealabil de către 1000dePlanuri, nu se va interpreta în niciun caz că este acordată orice licență sau orice renunțare, transmitere, transfer total sau parțial al respectivelor drepturi, și nici un drept sau anticipare a unui drept, în special de modificare, exploatare, reproducere, distribuire sau comunicare publică privind respectivul conținut.

Orice cerere de autorizare trebuie să fie transmisă la următoarea adresă:
1000dePlanuri
Piața Casa Presei Libere 1,
Etaj 3, Scara 2, Camera 26.
013701 București

Orice reproducere sau modificare care nu a fost autorizată constituie infracțiune.

Fotografiile care apar în descriere au numai rol de prezentare și nu au în niciun caz scopuri contractuale.

Articolul 2: Utilizarea Website-ului


2.1: Conținutul Website-ului

1000dePlanuri se străduiește în măsura posibilităților să actualizeze conținutul Website-ului și să ofere informații corecte și complete Utilizatorilor.

Totuși, se poate întâmpla ca unele informații incluse în Website să fie învechite sau incorecte.

Astfel, 1000dePlanuri ca depune eforturi, prin toate mijloacele, ca Utilizatorul să poată fi în mod rezonabil informat pentru rectificarea oricăror inexactități.

Orice eroare sau omisiune trebuie să fie comunicată la următoarea adresă și, dacă este necesar, va fi corectată la următoarea adresă:

1000dePlanuri
Piața Casa Presei Libere 1,
Etaj 3, Scara 2, Camera 26.
013701 București


2.2: Accesul la Website și răspundere

1000dePlanuri depune toate eforturile pentru a menține Website-ul accesibil, fără a-și asuma nicio obligație în acest sens. În acest sens facem cunoscut faptul că, pentru întreținere și actualizare și pentru alte motive tehnice, în afara controlului 1000dePlanuri precum modificarea rețelei de telefonie, supraîncărcare a paginii web, erori etc., accesul la Website poate fi întrerupt. Prin urmare, 1000dePlanuri nu este responsabil pentru astfel de întreruperi, nici pentru posibilele consecințe ale acestei situații pentru Utilizator.

1000dePlanuri nu este responsabil pentru daunele cauzate de viruși, pentru accesări frauduloase ale terților care implică modificarea datelor, de viermi sau în alt mod, de orice program sau aplicație care este incompatibilă cu hardware sau software folosit de Utilizator, nici pentru daunele produse Utilizatorului din neglijența sau culpa terților.

În cazul apariției de probleme privind accesul la Website, Utilizatorul poate contacta Serviciul Clienți la următorul număr de telefon: 902 006 993 (taxabil la tariful aplicabil apelurilor locale) de luni până vineri, între 9:00 și 20:00 și sâmbăta între 10:00 și 18:00, cu excepția zilelor de sărbătoare. Serviciul Clienți va depune toate eforturile pentru a satisface așteptările clienților.

2.3: Actualizarea Website-ului

1000dePlanuri își rezervă dreptul, la orice moment și fără notificare prealabilă, de a actualiza sau șterge parțial sau integral conținutul Website-ului, în special pentru respectarea de noi legi sau reglementări.

Astfel, 1000dePlanuri încurajează Utilizatorul să acceseze această pagină la fiecare vizită a Website-ului pentru a fi informat privind posibilele modificări ale prezenților Termeni de Utilizare.

Noii Termeni de Utilizare vor fi aplicabili Utilizatorului care accesează Website-ul după publicarea online a acestora.

2.4: Hyperlink-uri

2.4.1. Link-uri către website www.1000dePlanuri.ro

Crearea de link-uri hypertext către Website nu poate fi efectuată fără autorizarea prealabilă scrisă a 1000dePlanuri. Orice cerere de autorizare trebuie să fie transmisă la

Ai nelămuriri?

Echipa noastră selectează continuu noi experiențe și noi cutii, așa că dacă ai o emoție pe care crezi că o poți oferi, te rugăm să nu eziți să ne contactezi, vei putea face curând parte din cutiile noastre!

Contactează-ne